Instagram darivanje

on

Pa, drugari, došao je red i na nas da konačno održimo darivanje.

U saradnji sa izdavačkom kućom Šahinpašić poklanjamo vam tri primerka Staklenog prijestolja Darivanje držimo na našem Instagram nalogu, a kako biste učestvovali potrebno je da prvo pročitate pravila i ispunite uslove koji se nalaze u opisu sledeće slike:

✖ZAVRŠENO ✖ DARIVANJE! 📚🎁🎊 U saradnji sa izdavačkom kućom Šahinpašić poklanjamo vam 3 primerka Staklenog prijestolja! Ako tek sada čujete za ovu knjigu, trk na naš blog da vidite o čemu se radi. A kako biste osvojili jedan od primeraka, pravila su sledeća: 1. Morate nas pratiti 2. Ispod ove slike tagujte najmanje tri prijatelja koja bi zanimalo darivanje 3. Repostujte ovu sliku s haštagom #FaBDarivanje i spomenite nas u opisu Darivanje je ograničeno na teritoriju Srbije, ali ako možete da nam date adresu u Srbiji na koju bismo vam mogle poslati knjigu, slobodno se pridružite i iz regiona. Molimo vas da držite otključane profile dok traje darivanje kako bismo mogle da vidimo da učestvujete, da možemo da vas uračunamo. Darivanje traje do nedelje, 21.08. u 23:59h, a pobednika ćemo izabrati preko sajta random.org kako bi svi imali jednake šanse. Srećno svima, i znajte da vas volimo.💕 (Darivanje nije ni na kakav način povezano niti sponzorisano od Instagrama.)

A post shared by Fangirl's Bookshelves (@fangirlsbookshelves) on

Darivanje traje do nedelje, 21. 08. u 23:59h i ograničeno je na stanovnike Srbije, ali ukoliko imate adresu nakoju bismo vam mogle poslati knjigu, možete učestvovati i iz inostranstva.  Pobednike ćemo birati putem sajta random.org kako bi svi imali jednake šanse za pobedu.

Želimo sreću svima koji učestvuju!

Sve vas vole,

Jana i Jelisaveta ♥

(Darivanje nije povezano ni sa WordPressom ni sa Instagramom.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s